stoppen met roken methode

Stoppen met roken kun jij ook

The New Health Academy

Zelf leren stoppen met roken

je kunt zoveel zelf

Start met ont-slaven

Je bent zover. Je wil je rookverslaving gaan aanpakken. Heel goed. Wij gaan je op weg helpen. De eerste stap is je voorbereiding. Je kunt de training in de opgestelde volgorde doorlopen of kiezen wat je op dit moment nodig hebt. Je kunt altijd weer terug naar deze pagina om een andere training te kiezen. Veel succes! 

stoppen met roken methode

VOORBEREIDEN

Je kans van slagen kun je vervijfvoudigen met de juiste voorbereiding. Dat ga je als eerste leren.

Fase 1
stoppen met roken methode

ACTIE

Zodra je bent voorbereid ben je klaar voor het beste stopmoment. Leer hoe je jouw besluit zo neemt dat je vol zelfvertrouwen bent .

Fase 2
stoppen met roken methode

VOLHOUDEN

Leer hoe je vol kunt houden, als je getest wordt tijdens een moeilijk moment. Ontdek wat je kunt doen als je een terugval hebt.

Fase 3

ont-slaaf jezelf

Nieuws over nieuwe gezondheid

Wat houd jou bezig als het gaat om stoppen met roken? Wij delen hier onze ervaringen met rokers, ex-rokers en mensen die op zoek zijn naar nieuwe gezondheid. Wil je reageren? Heb je een vraag? Dat kan altijd!

Word exlusief lid van onze facebook groep

Wij geloven dat jij invloed hebt op je eigen vitaliteit en gezondheid en, dat als jij daar verantwoordelijkheid voor neemt, je heel veel zelf kunt doen. Daarom hebben wij een besloten facebook groep om definitief met je rookverslaving af te rekenen op een super positieve manier.  Je doet het zelf maar samen met andere positieve stoppers en onder begeleiding van Harald en Mirella, de ontwikkelaars van de succesvolle Hypno2 methode.  Voel je gesteund en doe mee!

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode
Tel: 036/538-6273 of tel: 0599/850-851
Email: Hypno2@thenewhealthcompany.nl